Παιχνίδι: Η Παντομίμα των Συναισθημάτων

Καλό μήνα! Πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, ο καιρός χειμώνιασε, βάζουμε την χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας και μαζευόμαστε όλοι μαζί το απόγευμα στο σαλόνι. Το καλύτερο σκηνικό για επιτραπέζιο παιχνίδι! Σας είχα ξαναμιλήσει για τα επιτραπέζια παιχνίδια συναισθηματικής νοημοσύνης της Ελληνικής εταιρίας EQ Games. Σήμερα όμως την τιμητική του έχει η Παντομίμα των Συναισθημάτων καθώς μας αρέσει πολύ!
Το παίξαμε, γελάσαμε, προβληματιστήκαμε, μάθαμε μέσα από το παιχνίδι, ξαναγελάσαμε και σας το παρουσιάζουμε!


Η Παντομίμα των Συναισθημάτων απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 99 ετών! Τα μικρότερα παιδιά μαθαίνουν ποια είναι τα συναισθήματα, πώς μπορούν να τα εκφράσουν τα ίδια, να αντιστοιχίσουν τη λέξη του συναισθήματος με τον ορισμό, πώς το νιώθουν και πώς μπορούν να το εκφράσουν, στοχεύοντας έτσι την ψυχοσωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού.


Η δομή του παιχνιδιού είναι πολύ απλή. Υπάρχουν δύο κατηγορίες καρτών, η μία έχει τις συμπεριφορές και η άλλη τα συναισθήματα. Κάθε παίκτης τραβάει κάρτες και από τις δύο κατηγορίες και πρέπει στον συγκεκριμένο χρόνο της κλεψύδρας να κάνει παντομίμα αυτό που του έτυχε. Ο παίκτης που θα βρει τις περισσότερες απαντήσεις κερδίζει!


Όμορφο ταμπλό, μπλε και κόκκινες κάρτες με συναισθήματα και συμπεριφορές αντίστοιχα, κλεψύδρα και πιόνια κάνουν το παιχνίδι διασκεδαστικό για όλους! Επίσης, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι χωρίς ταμπλό μόνο με τις κάρτες. Εμείς το έχουμε παίξει και με τους 2 τρόπους. Ανάλογα την στιγμή και την διάθεση επιλέγουμε τον τρόπο που μας ταιριάζει.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ιδανική επιλογή για τον σάκο του Άι Βασίλη. Γεμίζουν όμορφα τα οικογενειακά απογεύματα με άφθονο γέλιο ενώνοντας έτσι όλα τα μέλη της, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.