Ασπροπίνακας σε 1'

Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2018
Σήμερα εγκαινιάζεται μία νέα στήλη στο "The Rainbow plays music"! Αν και όλο το blog βασίζεται στη νοοτροπία δημιουργώ-μαθαίνω-παίζοντας-με-ό,τι-έχω, αποφάσισα να έχω μία έξτρα στήλη στην οποία θα δημοσιεύονται οι πιο απλές δραστηριότητες που γίνονται επί τόπου, την ίδια ώρα, χωρίς προετοιμασία, με 1-2 υλικά! Δραστηριότητες express δηλαδή!


Η σημερινή δραστηριότητα θέλει μόνο κόλλες Α4, σελοτέιπ, τους μαρκαδόρους σας και ένα λεπτό από τον χρόνο σας!


Τα οφέλη αυτής της τόσο απλής δραστηριότητας είναι πολύ σημαντικά καθώς τα παιδιά που ζωγραφίζουν πάνω σε κάθετες επιφάνειες αναπτύσσουν τις κινητικές και λεπτές κινητικές δεξιότητές τους οπότε σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε!

Υλικά:

Κόλλες Α4
Σελοτέιπ


Κολλάτε τα φύλλα Α4 με σελοτέιπ στην έξω μεριά του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας μέχρι να καλύψετε όλη την επιφάνεια.


Κλείνεται το παράθυρο/πόρτα και...

Τατααααα! Είναι κιόλας έτοιμο.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους απλούς μαρκαδόρους, αυτούς που είναι για να γράφουν σε παράθυρο ή αν έχετε τους συγκεκριμένους για τον ασπροπίνακα οι οποίοι σβήνουν πιο εύκολα, καθώς επίσης και ένα μικρό πανάκι/σφουγγαράκι για να σβήνετε.

Οι ζωγραφιές περνούν έτσι, σε άλλη διάσταση και ανανεώνεται το ενδιαφέρον για ζωγραφική! Επίσης, φαίνονται πολύ εντυπωσιακές έτσι όπως χτυπάει το φως από έξω, και είναι ιδανική δραστηριότητα για μέρα βροχερή ή πολύ κρύα.



Εμείς ξεκινήσαμε κάπως έτσι, και τα χαρτιά έμειναν πολύ καιρό στη θέση τους. Δοκιμάσαμε όλους τους μαρκαδόρους που είχαμε, ζωγραφίσαμε, γράψαμε, μουτζουρώσαμε αλλά πάνω απ'όλα το ευχαριστηθήκαμε!






2 σχόλια:

  1. Πανέξυπνη ιδέα!!! Μπράβο Σοφία , θέληση να υπάρχει και τα πάντα γίνονται ακόμη και με τα πιο απλά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ και καλώς ήρθες!!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Φιλιά!

      Διαγραφή

Από το Blogger.