Η γιορτή για την οικογένεια: Fam Fiesta by KIDOT στην Αθήνα - Σάββατο 18 Μαΐου

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019
Η τρίτη και τελευταία για φέτος συνάντηση του Fam Fiesta by KIDOT στην Αθήνα για το 2019 είναι γεγονός και έρχεται το Σάββατο 18 Μαΐου στο Toms Flagship Store Athens στη Πλ. Μητροπόλεως 8 στο Σύνταγμα!


Μικροί και μεγάλοι μας φίλοι είστε έτοιμοι;!
Η ομάδα του KIDOT προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης, γεμάτο βιωματικές δράσεις, δραστηριότητες συνεργασίας και αλληλεπίδρασης, εικαστικά δρώμενα, μουσική και φυσικά πολύ παιχνίδι!
Η προσέλευση των επισκεπτών και το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων ξεκινάει στις 11 το πρωί.
Ξεκινάμε από τις 11 το πρωί καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μας σε έναν όμορφο χώρο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από προσχολική ηλικία ενώ οι συνοδοί των παιδιών μπορούν να απολαύσουν τα βελούδινα ροφήματα και τα γευστικά snacks από το Food & Drink Βar της Toms.
Πιο συγκεκριμένα καθόλη την διάρκεια της ημέρας στον χώρο της δημιουργικής απασχόλησης ανοίγουμε τα σακουλάκια του sensory play και απελευθερώνουμε πιτσιλωτές πεταλούδες! Φτιάχνουμε λουλουδένια βραχιολάκια για τις μανούλες και ανθάκια από χαρτί, ενώ πλέκουμε μπουκέτα από νήμα και παίρνουμε νέα μορφή ως ῾῾Ζουζούνια της Άνοιξης῾῾ με face painting και μάσκες! Παράλληλα, σε ένα ιδιαίτερο installation δημιουργούμε μια πρωτότυπη τοιχογραφία με ήρωες… τις οικογένειές μας, φτιάχνουμε κορνίζες ῾῾φωτογραφίζοντας῾῾ τους εαυτούς μας και ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο θησαυρό σε ένα κυνήγι για μικρούς και μεγάλους.
Παράλληλα, η ενότητα των δράσεων ξεκινάει και αυτή στις 11 με ένα μοναδικό βιωματικό εργαστήριο, μπαίνουμε στην ιστορία του παιδιού και του φεγγαριού που πέφτει και ασχολούμαστε με τα ανθρώπινα δικαιώματα εστιάζοντας στον εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία. Λίγο αργότερα, σε ένα εργαστήριο ζωγραφικής, υποδεχόμαστε την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου δημιουργώντας τα δικά μας ῾῾ταξιδιάρικα῾῾καράβια, που θα μας μεταφέρουν σε προορισμούς με ευφάνταστα χρώματα, περίεργα υλικά και πολύ φαντασία.  
Το πρόγραμμα για την συνέχεια μας επιφυλάσσει μία δραματοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού ¨Η Τελεία¨, εξερευνώντας την ιστορία της Λίας που δεν μπορεί να ζωγραφίσει έως ότου καταφέρνει να κάνει μία τελεία! Το ¨δεν μπορώ¨ δίνει την θέση του στο ταλέντο και όλοι εμείς γινόμαστε μία ομάδα που θα δημιουργήσει ένα πρωτότυπο έργο τέχνης σε καμβά.
Στη συνέχεια, μέσω ενός πρωτότυπου εργαστήριου κατασκευής μουσικών οργάνων μεταπηδούμε σε ένα μαγεμένο μέρος , τον βυθό  της θάλασσας και ανακαλύπτουμε μουσικές μέδουσες, χταπόδια, κοράλλια μαζί με τον ήχο του ωκεανού αλλά και τις καλοκαιρινές μας μαράκες.  
Στο τέλος, μας περιμένει ένα εργαστήριο Kids Yoga για να ταξιδέψουμε ανάμεσα στα σύννεφα και να ανακαλύψουμε νέους κόσμους μέσα από την κίνηση, την παρατήρηση και τη χαλάρωση. Το εργαστήριο παιδικής Yoga απευθύνεται σε παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή ή έχουν ξανακάνει ασκήσεις Yoga!
Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα ψυχαγωγικά event, στο χώρο διεξαγωγής του Fam Fiesta θα βρίσκεται το πιο family oriented mini market δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για το παιδί, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια καθώς και να συνομιλήσουν με μερικούς από τους εισηγητές των δράσεων του 3rd Fam Fiesta by KIDOT Athens Edition 2019!
Να μην ξεχάσω!
  • Οι επισκέπτες του Fam Fiesta καλούνται να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής πριν την έναρξη των δράσεων και των εργαστηρίων έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά!
  • Για τις δράσεις υπάρχει ηλεκτρονική προεγγραφή την οποία μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link http://bit.ly/2Jhx3Pe
  • Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
  • To πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε και στο παρακάτω link http://bit.ly/2W0214u
  • Το Fam Fiesta είναι μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Έτσι, οι δράσεις μας απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά προάγοντας την αλληλεπίδραση και τις δραστηριότητες γονέα-παιδιού!

Με τη Συμμετοχή:
Παιδαγωγικό Παιχνίδι Κλειδάς * Αεί Φέρειν  * Red Thread * On the Canvas * Ομάδα Έκφρασης και Παιχνιδοπλασίας ¨Αερικό¨ * Σοφία Ελευθερίου (The Rainbow plays music) *  

Πληροφορίες:
3rd Fam Fiesta by KIDOT Athens Edition
18 Μαΐου
Toms Flagship Store, Πλ. Μητροπόλεως 8
11.00 – 18.00
Ενήλικες: δωρεάν | Παιδιά: 5 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προεγγραφές στα Fam Fiesta Workshops & Side Events του 3rd Fam Fiesta by KIDOT Athens Edition,  μπορείτε να βρείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα  www.famfiesta.gr και www.kidotfestival.com αλλά και τα social media του KIDOT Festival!

Σας Περιμένουμε!

Follow us!

Facebook          @kidot.team

Instagram         @kidot_team

Youtube             @KIDOT
  
Official website  www.kidotfestival.com




 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.