Φθινοπωρινό κολλάζ



Καλή εβδομάδα! Ελπίζω να είχατε όλοι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο κάνοντας πράγματα που γέμισαν τις μπαταρίες σας. Εμείς κάναμε τις βόλτες μας, απολαύσαμε τον φθινοπωρινό ήλιο, και επιστρέφοντας είδα το κουτί των αισθήσεων πάνω σε μια καρέκλα ξεχασμένο τελείως. Τι να τα κάνω; Να τα πετάξω; Όχι, δεν τα πέταξα. Τα χρησιμοποιήσαμε για ακόμα μία δραστηριότητα!

Νομίζω ότι η πλειοψηφία των παιδιών, αγαπάει την κόλλα. Την βάζουν στα δαχτυλά τους, στο τραπέζι, στην μπλούζα... ξέρετε. Βασιζόμενη σε αυτό, είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά θα αγαπήσουν το φθινοπωρινό κολλάζ τους που θα το φτιάξουν με πολλή χαρά και μεράκι! Τι θα χρειαστείτε;

Υλικά:

Χαρτόνι
Κόλλα
Ξύλα, καρποί, φύλλα κλπ


Το χαρτόνι που χρησιμοποιήσαμε ήταν πολύ χοντρό. Προτείνω να επιλέξετε κι εσείς κάτι ανάλογο για να μην νωτίσει από την πολλή ποσότητα κόλλας που θα χρειαστείτε.


Βάζετε κόλλα στο σημείο που θέλετε να κολλήσετε το φύλλο/ξύλο/καρπό και απλά το τοποθετείτε. Εδώ, ένα βιαστικό χεράκι δεν ήθελε να περιμένει!


Τα ταααα!
Με τόσες λίγες και απλές κινήσεις, φτιάξατε έναν φθινοπωρινό πίνακα άξιο για να κοσμίσει μια γωνιά στο σπίτι σας!

Καλές δημιουργίες!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη!!! Καλές δημιουργίες και σε σας!!!

      Διαγραφή
  2. Βρε τι όμορφη ιδεα!! Μας αρεσουν κι εμας οι κόλλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι αυτό που τις βάζουν στα δαχτυλάκια τους και τις παίζουν μέχρι να κάνουν μπαλάκια! χαχα! Να σαι καλά Ελπίδα μου!

      Διαγραφή

Από το Blogger.