Χαλκίδα: Summer Camp στο Παιχνιδολόγιο

Σάββατο, Μαΐου 25, 2019
Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλοί θα αναρωτιέστε πώς θα απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά σας μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών. Θα ξεκινήσουμε με την καλύτερη πρόταση που αφορά στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπου θα βρείτε κι εμένα εκεί, στα μουσικά εργαστήρια!


Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 3-9 ετών με 2 παράλληλα Camp:

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ CAMP για 3-8 ετών
2. ROBO CAMP για 7-9 ετών


Καθημερινά από 18/6 έως 14/8 στο "Δημιουργικό Camp" θα διεξάγονται δράσεις για παιδάκια προσχολικής ηλικίας (3+ ετών) και παιδιά δημοτικού (έως 8 ετών), ενώ παράλληλα για 7-9 ετών θα πραγματοποιούνται πρωινά και απογευματινά εργαστήρια Εισαγωγής στην Εκπαιδευτική Ρομποτική στο 1ο "Robo Camp" που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Χαλκίδας!

Παιδαγωγοί και επαγγελματίες εμψυχωτές διαφόρων ειδικοτήτων θα αναλάβουν την ενασχόληση των παιδιών σας με βασικό άξονα τα βιωματικά παιχνίδια, τον πειραματισμό και τη δημιουργία!

Ομαδικά παιχνίδια & αθλοπαιδιές, θεατρικό παιχνίδι, μουσικά παιχνίδια & σύγχρονος χορός, παιχνίδια παρατηρητικότητας & λεπτής κινητικότητας, κινησιολογία & μουσικοκινητική, χειροτεχνίες & 3D κατασκευές, πειράματα με νερό, χώμα, χρώματα και άλλα πολλά!

Πού;

Οι δράσεις μας πραγματοποιούνται τόσο στον εσωτερικό δροσερό και ασφαλή χώρο του Παιχνιδολογίου που λατρεύουν τα παιδιά, όσο και σε φυσικό περιβάλλον στο πλησιέστερο πάρκο.

Πότε;


ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 18 Ιουνίου - 14 Αυγούστου
ΩΡΑΡΙΟ: 9:00-14:00 (Δυνατότητα προσέλευσης παιδιών νωρίτερα από γονείς που εργάζονται)

Πληροφορίες


Καλέστε μας στο Τ: 2221 600 885 για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, email στο info@paixnidologio.gr ή ακόμα καλύτερα περάστε από το Παιχνιδολόγιο να μας γνωρίσετε!

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.