Τα καλύτερα της εβδομάδας

Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018
Οι γιορτές πέρασαν αλλά εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα! Νιώθει κανείς το ίδιο; Μία αδυναμία συγκέντρωσης, μία αίσθηση απροσδιόριστης χαράς ίσως και ανυπομονησίας για κάτι. Τελοσπάντων, σήμερα έχουμε τα καλύτερα της εβδομάδας που πάλι με δυσκολία τα διάλεξα γιατί ήταν πάρα πολλά, και αύριο κλείνω επίσημα των κύκλο των δραστηριοτήτων που έχουν άρωμα εορτών! Την Δευτέρα έρχεται κάτι πολύ καινούργιο εδώ, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη που θα σας το παρουσιάσω!
Για την ώρα όμως πάμε να δούμε τα καλύτερα της εβδομάδας που πέρασε.

9+8 καινοτομικές ιδέες του Δήμου Θεσσαλονίκης, διότι αν δεν παινέψεις την πόλη σου θα έρθει να σε πλακώσει (παραφράζοντας την γνωστή παροιμία)! Θα σας εντυπωσιάσουν όμως! Δείτε τις εδώ.

via pexels

Πού μας χάνεις πού μας βρίσκεις, σε μουσείο θα είμαστε. Ανοίγουν μέσα στο 2018 νέα συναρπαστικά μουσεία σε όλο τον κόσμο. Υπέροχα όλα. Δείτε τα εδώ.
via ελc

Το επόμενο άρθρο είναι για έναν άνθρωπο που έχει οραματιστεί "μια πιο ισότιμη, πιο δίκαιη κοινωνία για ολους" και παλεύει καθημερινά για να το πετύχει. Είναι η Αργυρώ Σπυριδάκη, και "διαβάζει για τους άλλους". Διαβάστε εδώ. Επίσης, για περισσότερα πατήστε εδώ.

via pexels

Why kids are impatient, bored, friendless,and entitled? Πόσες φορές έχω ερωτηθεί εγώ ως εκπαιδευτικός και αναρωτηθεί η ίδια. Ένα πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον άρθρο για τα παιδιά της σημερινής εποχής. Διαβάστε το εδώ και είμαι σίγουρη ότι αφενός θα σας βάλει σε σκέψεις, και αφετέρου θα ρίξει φως στα παραπάνω ερωτήματα.

via pexels

Κλείνουμε την σημερινή λίστα με το καλύτερο σχολείο του κόσμου που βρίσκεται, φυσικά, στην Δανία. Δείτε το εδώ.


Καλό Σαββατοκύριακο!



2 σχόλια:

  1. Βρήκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το άρθρο "Why kids are impatient, bored, friendless,and entitled?" Αν κι είχα διαβάσει και παλιότερα αντίστοιχες επισημάνεις, το συγκεκριμένο τα λέει όλα, κατανοητά, περιεκτικά και χωρίς να κουράζει. Νομίζω ότι όποιος καθίσει να το διαβάσει, θα βοηθηθεί πολύ και -δυστυχώς- θα αναγνωρίσει και δικά του λάθη.
    Βασικά, είναι αυτό που πρέπει να το διαβάζουμε μια φορά το μήνα, για να ερχόμαστε πάλι στα καλά μας.
    Πολύ ενδιαφέροντα τα posts σου! Χάρηκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι από τα άρθρα που πρέπει να διαβάζουμε κάθε τόσο "για να ερχόμαστε πάλι στα καλά μας" όπως ακριβώς είπες. Πραγματικά το βρήκα πολύ βοηθητικό και χαίρομαι ιδιαιτέρως που το είδαμε από την ίδια σκοπιά. Ευχαριστώ, παρομοίως! :)

      Διαγραφή

Από το Blogger.