Τα καλύτερα της εβδομάδας

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2017
Τα καλύτερα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά δεν πειράζει καθόλου. Αυτές οι μέρες έχουν λίγο από την ανυπομονησία των γιορτών, τις προετοιμασίες, τις Χριστουγεννιάτικες βόλτες και γενικά μία ανακατωσιά! Αν και άργησε αυτή η δημοσίευση, τα καλύτερα δεν αλλάζουν απλά προστίθενται καινούργια γι' αυτό και αποφάσισα να μην την παραλείψω. Και στην αναζήτησή μου νέων γεύσεων και κατ'επέκταση συνταγών, η λίστα γέμισε με γλυκά! Πάμε να δούμε λοιπόν τα καλύτερα της εβδομάδας που μας πέρασε:

photo by Brigitte Tohm
Φανατική οπαδός των εύκολων συνταγών, των γλυκών και ειδικά της σοκολάτας,αυτά τα barks (που λένε), μ' αρέσουν πάρα πολύ και είναι πανεύκολα να τα κάνετε με τα παιδιά. Εδώ, θα τα βρείτε με σοκολάτα και μπισκότο!
Crunchy Chocolate Chip Cookie Chocolate Bark

Σοκολάτα πάλι αλλά σε κέικ. Tuxedo cake με γέμιση λευκής σοκολάτας. Πραγματικά λαχταριστό! Εδώ θα βρείτε τη συνταγή.

Dramatic and delicious tuxedo cake featuring moist chocolate cake, white chocolate ganache filling, and dark chocolate silk frosting. Not for the faint of heart! Cake recipe on sallysbakingaddiction.com

Και μία gluten free τάρτα ροδιού με υβίσκο, λεμόνι και αλεύρι αμυγδάλου. Το χρώμα της εκπληκτικό και ο συνδυασμός γεύσεων ακούγεται δελεαστικός! Δείτε την εδώ.


Αχ αυτές οι πάβλοβες! Τόσο φωτογενείς και νόστιμες! Η συγκεκριμένη είναι σοκολατένια με βατόμουρα. Η συνταγή εδώ.


Ναι, αλλά μαγείρεμα και ιδιαίτερα ζαχαροπλαστική χωρίς μουσική δεν γίνεται! Βρήκα στο Youtube αυτό το Χριστουγεννιάτικο Swing album και το λατρέψαμε! Ξεσηκωτικό και εορταστικό, ακριβώς ότι χρειάζονται αυτές οι μέρες!




Καλή ακρόαση και... be bright!

2 σχόλια:

  1. Χμμ μάλλον δεν μπήκα εγώ για καλό σ'αυτή την ανάρτηση! Μου άνοιξες την όρεξη!
    Υπέροχα λαχταριστές όλες οι προτάσεις σου, ειδικά συνδυασμένες με μουσικούλα!
    Εγώ για τα Χριστούγεννα αγαπώ τη jazz και το πιάνο... :)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα! Λογικό να σου ανοίξει η όρεξη κι εγώ τα ίδια παθαίνω! Όσο για την jazz και το πιάνο τα Χριστούγεννα, μόλις προλόγησες μία από τις επόμενες αναρτήσεις! Φιλιά!

      Διαγραφή

Από το Blogger.