Τα καλύτερα της εβδομάδας

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017
Τα καλύτερα της εβδομάδας μία μέρα μετά. Θα μπορούσε να ήταν γεμάτη αυτή η ανάρτηση με γιατροσόφια για πυρετό, βήχα, πόνους κλπ αλλά όχι δε θα είναι έτσι.

Ξεκινάω, και όχι τυχαία, με το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιας. Το Van Gogh Alive στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, απλά ότι ανυπομονώ! Πληροφορίες εδώ.


Τώρα που κρύωσε ο καιρός, είναι ότι πρέπει για ένα κρασάκι στο σπίτι (αφού έχουν κοιμηθεί τα μικράκια). Θέλω μια μέρα να κάνω μια πιατέλα όπως αυτή εδώ. Τόσο πλούσια και λαχταριστή! Και με οδηγίες παρακαλώ το πως να την φτιάξετε!

How to Make a Meat and Cheese Board - All you need to know to make an awesome cheese and charcuterie board! It's simple, easy and so impressive for a crowd!

Ό,τι έχει σχέση με γυμναστική, yoga και διαλογισμό, έχει κοπεί εδώ και κάποιο διάστημα. Είναι κάθε μέρα σε αυτά που θα ήθελα να κάνω αλλά τελικά μάλλον απλά είναι πολύ κάτω στη λίστα τελευταία. Καιρός να βγουν τελείως από την λίστα και να γίνουν πράξη. Διάβασα λοιπόν, αυτόν το οδηγό διαλογισμού για αρχάριους και είναι πολύ βοηθητικός από όσους έχω διαβάσει κατά καιρούς. Είναι αναλυτικός και σε βάζει αμέσως στο απαραίτητο mood.

Vybe Source: " Be nice for no reason."
image via pinterest

Ακολουθεί μία νέα έρευνα για την χορωδιακή μουσική. Πιο συγκεκριμένα, πώς η συμμετοχή ενός ατόμου σε χορωδία, βοηθάει στην πνευματική του υγεία. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο, σχετίζεται με το βίντεο που ακολουθεί, και θα το διαβάσετε παντώντας εδώ.

2581302577_583cbed48f_o
(Photo: Sergio Marchi/Flickr)

"Η μουσική, τον άνθρωπο, καρδούλα μου τον ημερεύει". Το πιο συγκινητικό βίντεο που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι το σταμάτησα πολλές φορές γιατί δεν μπορούσα να δω από τα κλάματα αλλά αξίζει να το δείτε. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους Ανθρώπους.


Καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο!

2 σχόλια:

  1. Eξαιρετικές επιλογές όπως πάντα...Το πόσο συγκινήθηκα με το τελευταίο βίντεο δεν περιγράφεται. Λίγη Ανθρωπιά μας ημερεύει όλους και τα πάντα. Μπράβο Σοφία μου' φτιαξες τη διάθεση πάλι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Πόλα μου! Ευτυχώς που υπάρχουν Ανθρωποι και ξεχωρίζουν με το έργο τους. Φιλιά!

      Διαγραφή

Από το Blogger.