Τα καλύτερα της εβδομάδας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017
Έπιασαν τα κρύα, άρχισαν οι ιώσεις, κλειστήκαμε στο σπίτι. Κάπως έτσι ήταν η δικιά μας βδομάδα. Ευτυχώς προλάβαμε και πήγαμε στην έκθεση Ice Age στον Ελληνικό Κόσμο όπως σας είχα προτείνει εδώ την προηγούμενη βδομάδα. Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερη η επόμενη για όλους!

Ρόδια λοιπόν! Τα αντιοξειδωτικά, αντιμικροβιακά και πολλά άλλα. Εδώ θα διαβάσετε αναλυτικά τα οφέλη και τις ιδιότητές του.


Τι θα λέγατε να τρώγατε στο πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της Ευρώπης; Θα περιμένετε λίγο μέχρι το 2019 και θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Νορβηγία. Δείτε φωτογραφίες εδώ. Είναι εντυπωσιακό!


Καλά τα υγιεινά σνακς, τα χορτοφαγικά γεύματα, τα super foods και τα super bowls, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ όταν βλέπω γλυκά. Ειδικά τώρα που κρύωσε ο καιρός μακάρι να είχε εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία, ούτως ώστε όταν βλέπω κάτι τουρτάρες όπως αυτή παρακάτω, απλά να έκοβα επι τόπου ένα κομματάκι και να δοκίμαζα! Με νιώθετε; Πατώντας στο link, μπορείτε να δείτε και την συνταγή. Αλλά εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν θέλω να την φτιάξω. Θέλω να την φάω!

Hot Cocoa Cake

Ένα γαλαξιακό πάρτυ βρίσκεται στα σκαργιά. Θα σας αποκαλύψω περισσότερα σε λίγες μέρες. Στο ψάξιμο πάνω, βρήκα αυτή εδώ την σελίδα όπου έχει συγκεντρωμένες ιστοσελίδες με εκπαιδευτικό υλικό για το διάστημα. Πολύ βολικό! Δείτε εδώ.


Κλείνω με ένα βίντεο που όσες φορες και να το δω, μου προκαλεί γέλιο! Οι αγαπημένοι Monty Python σε ένα λίγο διαφορετικό υπουργείο! 


Καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο!

2 σχόλια:

  1. Γεια σου και καλώς σε βρίσκω! Αχ αυτή την τουρτάρα κι εγώ θα την ήθελα πολύ! Κι επίσης θα ήθελα ακόμα περισσότερο να ταξιδέψω στη Νορβηγία, να πήγαινα και τώρα σύντομα κι ας έχανα το υποβρύχιο εστιατόριο, χαλάλι! Χαχα, ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου! Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την! Η τουρτά μ'έκανε να θυμηθώ τον Παπακωνσταντίνου και το προφιτερόλ "Δεν θέλω να το πω. Θέλω να το φάω"! Χαίρομαι που βρήκες ενδιαφέρουσες τις προτάσεις! Φιλιά!

      Διαγραφή

Από το Blogger.