Τα καλύτερα της εβδομάδας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2017
Η βδομάδα αυτή πέρασε πολύ γρήγορα. Παρακάτω θα δείτε για τη μέθοδο Montessori, προτάσεις για βιβλία, (φυσικά) ακόμα ένα μουσείο, την αγαπημένη μου σειρά αυτόν τον καιρό και το βραβευμένο animation μικρού μήκους! Έρχονται κι άλλα πολλά τις επόμενες μέρες γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι. Για να τα δούμε όμως αναλυτικά:

Για όσους θέλουν να μάθουν για την μέθοδο Montessori και έχουν μόνο 5'! Πατήστε εδώ για να μάθετε.

Εδώ θα δείτε 10 παραμύθια που πρέπει να διαβάσετε με τα παιδάκια σας. Μερικοί τίτλοι είναι τόσο μα τόσο χαριτωμένοι! Φανταστείτε την ιστορία που θα κρύβουν.


Άλλο ένα μουσείο ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει. Το Μουσείο των Παιχνιδιών. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Όσοι δεν έχετε δει την σειρά "The Young Pope" σας την προτείνω! Έχει φοβερή σκηνοθεσία, πολύ καλό cast και πανέξυπνες ατάκες.


Τέλος, εδώ, το βραβευμένο animation μικρού μήκους που δείχνει πώς βιώνουν οι άνθρωποι την μοναξιά. Είναι συγκινητικό και δεν το βλέπεις μόνο μία φορά.



Καλό σας Σαββατοκύριακο!

2 σχόλια:

  1. Χμ...φυσικά και μου αρέσουν όλα πάρα πολύ, δεν θα γίνω γραφική να το επαναλαμβάνω κάθε βδομάδα! Θα σχολιάσω μόνο για τη σειρά που προτείνεις ότι θα την ξεκινήσω και θα σου πω εντυπώσεις όταν πάρω μια καλή γεύση (αγαπώ τις σειρές)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένη μου Πόλα! Πολύ χαίρομαι που τα βρίσκεις ενδιαφέροντα! Είμαστε κι εμείς φαν των σειρών. Η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή και διαφορετική (από τον τίτλο και μόνο)! Περιμένω εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.