Τα καλύτερα της εβδομάδας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2017
Πάει και αυτή η βδομάδα! Ήταν από τις όμορφες, τις γεμάτες, τις χαμογελαστές, τις παρεΐστικες. Έξτρα χαρά δίνουν πάντα τα παιδικά χαμόγελα και σε συνδυασμό με την αναγνώριση αυτού που κάνεις, παίρνεις δύναμη και έμπνευση. Παρακάτω σας έχω κάποιες δραστηριότητες που ανυπομονούμε να κάνουμε, ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, μία σούπερ συνταγή και το αγαπημένο μας βίντεο της εβδομάδας. Πάμε να τα δουμε.

Η Εποχή των Παγετώνων: Δεν μιλάω για την παιδική ταινία, αλλά για την έκθεση με θέμα την Εποχή των Παγετώνων, με εκθέματα από το Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για πληροφορίες πατήστε εδώ. Ανυπομονούμε!


Έχουμε μαγειρέψει με μουσική. Την μουσική όμως, την έχουμε μαγειρέψει; Κι αν την κάναμε με τα κρεμμυδάκια; Τόσο πρωτότυπες ερωτήσεις όσο και το παρακάτω εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Πληροφορίες εδώ.


"Πώς ο Mozart βοηθά στη δυσλεξία" ή αλλιώς, ο Mozart στη μέθοδο Tomatis. Πολύ ενδιαφέρον!


Όλο συνταγές με κολοκύθες βλέπω αυτό το διάστημα. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει καμία. Η παρακάτω συνταγή δεν περιέχει κολοκύθα και κάνει την διαφορά γιατί βασικά συστατικά είναι τα αγαπημένα σοκολάτα και ρόδι! Mouthwatering recipe που λένε! Δείτε την εδώ.


Κλείνω με τον λατρεμένο Ροζ Πάνθηρα που τον ανακάλυψε πρόσφατα ο Πέτρος και τον ξαναθυμηθήκαμε εμείς οι μεγάλοι. Ακόμα έχω στα αυτιά μου το γέλιο του!


Καλό και γελαστό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.