Τα καλύτερα της εβδομάδας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017
Έφτασε κιόλας η παρασκευή χωρίς να καταλάβω πώς πέρασε η βδομάδα. Μία εβδομάδα γεμάτη, με ανεβοκατεβάσματα και άγχη αλλά ευτυχώς τελειώνει με ανακούφιση και χαλάρωση. Χρόνος δεν υπήρχε, παρόλ' αυτά για τα όμορφα πράγματα τον βρήκαμε! Και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ αμέσως τώρα, απαριθμώντας τα καλύτερα αυτής της εβδομάδας:

Με αφορμή το παρακάτω υπέροχο βίντεο της Μέγκυ από το The Mom Diary, αποφασίσαμε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε μέσω της αλληλοϋποστήριξης, μανούλες που βιώνουν την σκοτεινή πλευρά της μητρότητας. Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε μία κοινότητα στο Facebook όπου μανούλες θα μπορούν να μοιράζονται σκέψεις και εμπειρίες πάνω στην επιλόχειο κατάθλιψη. Καμία μαμά δεν πρέπει να είναι μόνη σε όλο αυτό. Κάντε κλικ κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα του Facebook.




Μέσα στη ζαλούρα της εβδομάδας, μας ήρθε το εξαιρετικό παραμύθι της Παρασκευής Λουκά. Ένα παραμύθι γεμάτο αγάπη που σε συγκινεί, σου μαθαίνει την αρετή της υπομονής, της ενσυναίσθησης και της φιλίας. Ο μικρός Πέτρος αν και ταλαιπωρημένος, ήθελε να το διαβάσουμε ξανά και ξανά, βρίσκοντας κάθε φορά καινούργια πράγματα να ρωτήσει. Μας κράτησε μία υπέροχη συντροφιά και την ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό. Αν λοιπόν κι εσείς θέλετε να μάθετε ποιο ήταν το Μυστικό της Γρηγορίας, μπορείτε να το βρείτε εδώ.


Πόσες φορές έχουμε πει ή έχουμε ακούσει την φράση "Τα μωρά είναι σφουγγάρια"; Πολλές. Αλλά τι θα λέγατε αν σας λέγανε ότι μπορούν να μάθουν να μάθουν δεύτερη ξένη γλώσσα με 1 ώρα "μάθημα" την ημέρα; Αυτό το άρθρο, με το βίντεο που το συνοδεύει θα σας καταπλήξει.


Συμμετοχική ανάγνωση ή απαγγελία; Με ποιο τρόπο διαβάζετε παραμύθια στα παιδιά σας; Εδώ θα σας λυθεί η απορία.


Μία πραγματικά υπέροχη κίνηση για όλους τους βιβλιοφάγους σε αυτό το άρθρο από της εκδόσεις Διόπτρα. Ένα φορτηγό γεμάτο βιβλία!


Και τέλος, το πιο γλυκό βίντεο! Σκέτο ζάχαρη σας λέω! Απανταχού γλυκατζήδες, ας δούμε πώς επηρεάζει η ζάχαρη τον εγκέφαλό μας.



Καλό και γλυκό Σαββατοκύριακο!

Αυτό το post περιέχει affiliate links.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.