Freebie: Έτοιμος πίνακας για την πρωινή ρουτίνα!

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017


Η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών κι έτσι αυτή η βδομάδα είναι αφιερωμένη σε αυτή! Έχουν ετοιμαστεί τσάντες, μολύβια, κασετίνες. Μερικοί ανυπομονούν, άλλοι είναι αγχωμένοι και για άλλους είναι απλά το ξεκίνημα μιας καθημερινής ρουτίνας. Εμείς πρώτη φορά πέρυσι πήραμε το βάπτισμα, μιας που ο μικρός μας Πέτρος ξεκίνησε παιδικό. Πρώτη μέρα κλάμα εμείς. Δεύτερη μέρα κλάμα αυτός. Τότε μάλλον κατάλαβε τι τον περίμενε! Η προσαρμογή δεν ήταν δύσκολη. Ο χειμώνας όμως ήταν δύσκολος, με πολλές ιώσεις, γεγονός που τον έκανε να ξεχνάει την καθημερινή του ρουτίνα για το σχολείο. Η επιστροφή μετά από μια ίωση ήταν σαν να ξαναζούσαμε τις πρώτες μέρες. Έτσι λοιπόν, η καθημερινή ρουτίνα αποτυπώθηκε σε χαρτί, μπήκε σε ζελατίνα, και έμπαιναν αυτοκόλλητα επιβραβευσης!

Η ρουτίνα βοηθάει τα παιδιά να νιώθουν ασφάλεια έχοντας στο μυαλό τους ακριβώς τι επακολουθεί και νιώθουν επιπλέον καλά όταν υπάρχει η επιβράβευση σε αυτό που κάνουν. Και φυσικά, η μαμά, γλυτώνει κάποιο άγχος.

Παρακάτω σας έχω δύο πίνακες με πρωινή ρουτίνα η οποία ελπίζω να σας φανεί το ίδιο χρήσιμη όσο και σε μας! Ο ένας πίνακας είναι με το αγαπημένο μας πάντα, και ο άλλος είναι άδειος σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε τις δικές σας εικόνες, ή ακόμα και φωτογραφίες!
Επίσης, κάτω από το "καλημέρα" υπάρχει χώρος για να γράψετε το όνομα του παιδιού.
Μπορείτε να το πλαστικοποιήσετε ή να το βάλετε σε μία ζελατίνα και στην τρίτη στήλη να κολλάτε κάθε μέρα αυτοκόλλητα.



Μπορείτε να τα κατεβάσετε ελεύθερα από εδώ και εδώ!

Καλή σχολική χρονιά!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.