Τα καλύτερα της εβδομάδας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017
Σήμερα είναι επισήμως η πρώτη μέρα του φθινοπώρου αλλά εμείς εγκαινιάσαμε στην αρχή της βδομάδας την εποχή των ιώσεων! Έτσι, οι αναρτήσεις που ήταν προγραμματισμένες δεν βρήκαν την θέση τους στο blog αλλά θα επανορθώσω το συντομότερο! Έχοντας περάσει έναν δύσκολο χειμώνα  πέρυσι (ο Πέτρος πήγαινε 3 μέρες παιδικό και μετά καθόταν 15 μέρες σπίτι) θέλω να ελπίζω ότι δεν θα είναι έτσι θα πράγματα και φέτος. Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλές αγκαλιές, πολλά ξενύχτια, κλάμα κλπ κλπ. Τα ξέρετε... Η επόμενη όμως θα είναι καλύτερη! Παμε να δούμε τα καλύτερα αυτής που μας πέρασε:

Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι φάλαινες τραγουδάνε; Στο παρακάτω βίντεο όλα εξηγούνται!


Έρχεται η Βραδιά του Ερευνητή στις 29/9 σε 9 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Για μικρούς και μεγάλους ερευνητές! Πληροφορίες εδώ.


Όταν βλέπω τον τίτλο "Best Nutella Brownies" δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαβάσω την συνταγή και φυσικά να την αποθηκεύσω. Έτσι και έγινε με αυτή εδώ!



Εδώ θα δείτε 18 σύγχρονους καλλιτέχνες που πρέπει να γνωρίσετε. Θα εκπλαγείτε με τα έργα τους!

image via echelman.com
Και κλείνω με ένα Golden retriever που του αρέσει πάρα πολύ η γυμναστική!


Καλό Σαββατοκύριακο!

2 σχόλια:

  1. Σούπερ όλα! Ξεχώρισα το βίντεο με τη φάλαινα γιατί έχω μεγάλη αδυναμία στο τραγούδι της (και στα ted βιντεάκια)! Ευχαριστούμε για το ωραίο υλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από γλυκούς και θετικούς ανθρώπους, ακούς πάντα καλά πράγματα! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Πόλα μου!

      Διαγραφή

Από το Blogger.