Για μένα

Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018
Να σας συστηθώ. Είμαι η Σοφία. Είμαι μουσικοπαιδαγωγός και μαμά. Λατρεύω τη μουσική, πιστεύοντας στην τέχνη της και στην επιστήμη της. Επίσης, λατρεύω τα παιδιά που με την μαγική τους ιδιότητα σε κάνουν ευτυχισμένο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Το παιχνίδι και η δημιουργία είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Τα βάζω όλα αυτά λοιπόν, μέσα σε μία μεγαλη κατσαρόλα και ανακατεύω μέχρι να βγει κάτι νόστιμο!

Για την ιστορία...
Από τότε που με θυμάμαι ασχολούμαι με τη μουσική και πάντα κυκλοφορούσα με το βιολάκι μου. Ωδείο, πανεπιστήμιο, ορχήστρες κλπ κλπ. Όταν ήρθε η ώρα να μπω μέσα στην τάξη και να διδάξω όλα αυτά που ξέρω, διαπίστωσα το προφανές. Τα παιδιά όντως αγαπούν τη μουσική! Η τέχνη και η επιστήμη της όντως κάνει θαύματα! 
Κάπου μετά, έγινα μαμά. Και θέλησα να μεταδώσω όλο αυτόν τον μαγικό κόσμο και στον μικρό μας Πέτρο. Οι γνώσεις, η εμπειρία και ο ενθουσιασμός με οδήγησε στο να βρω τρόπους για να την αγαπήσει μέσω της καθημερινότητας και της απλότητας. Με το παιχνίδι, πάντα, πιστό σύντροφο!

Για όλα τα παραπάνω δημιουργήθηκε αυτό το blog. Για να τρυπώσει η δημιουργία, η μουσική και το παιχνίδι μέσα στο σπίτι σας, και να σας προσφέρει όμορφες ώρες γεμάτες χαμόγελα! Με μοναδική λαχτάρα να το αγαπήσετε όπως κι εγώ!

Σ.


Copyright ©


Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε αυτό το ιστολόγιο, και φέρουν υπογραφή και τίτλο αντίστοιχα, αποτελούν αντικείμενα πνευματικής ιδιοκτησίας του The Rainbow plays music. Εξαίρεση αποτελούν τα κείμενα και οι φωτογραφίες για τα οποία υπάρχει ρητή αναφορά στην πηγή προέλευσης. Η αναδημοσίευση, τροποποίηση, ή χρήση τους θα πρέπει να γίνεται μετά από επικοινωνία μαζί μου. Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.